Gyártási helyszínek

Sites 1030

Gyártási helyszínek

Az Angelini Pharma öt gyártóhelye Anconában, Apriliában, Casellában (Olaszország), Barcelonában (Spanyolország) és Albanyban (Georgia, USA) található.

Anconában gyógyszeripari késztermékeket, Apriliában gyógyszeripari alapanyagokat állítanak elő, Casellában Amuchina márkanév alatt fertőtlenítőszereket, a barcelonai üzemben olyan étrend-kiegészítőket, mint a Pastillas Juanola, míg Albanyban ThermaCare® Heatwrap termékeket gyártanak.

Minden telephelyen a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák, automatikus vezérlő- és felügyeleti rendszerekkel. Az elemzés és a minőségellenőrzés már a nyersanyagtól kezdve különösen szigorú.

Az Angelini felső vezetése olyan egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi politikát fogadott el, amely elkötelezett a hatályos törvények és előírások teljes körű betartása, valamint a teljesítmény folyamatos javítása érdekében tett erőfeszítések mellett, miközben támogatja a környezet védelmét és a munkahelyi egészség és biztonság előmozdítását.

Az olaszországi gyártóüzemek évek óta büszkélkedhetnek az UNI EN ISO 9001:2015 és az UNI EN ISO 13485:2016 minőségtanúsítással, valamint az olasz és nemzetközi törvények által a gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, orvosi sebészeti eszközök és biocidok gyártásához szükséges engedélyekkel.

Az Albanyban található üzem az FDA által regisztrált és ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A három olaszországi Angelini-gyártóhely példamutató a környezetvédelem terén, és 2004 óta mindhárom telephely rendelkezik UNI EN ISO 14001:2015 tanúsítvánnyal. Jelentős beruházásokat hajtottak végre a tiszta energia előállítása terén, beleértve egy 1600 kW-os fotovoltaikus erőművet, egy modern kapcsolt energiatermelő rendszert, új bepárló tornyokat és új, nagy teljesítményű gőzfejlesztőket. Ezeket az új technológiákat egy automatikus irányítási rendszerrel integrálták, amely optimalizálja a mikroklíma kialakítására használt klimatizáló rendszerek fogyasztását. Az energiafogyasztás folyamatos javítását egy energiagazdálkodási csoport felügyeli. Mindezek az intézkedések évente több mint 650 tonnával csökkentették a CO2-kibocsátást. A három olaszországi telephely évek óta rendelkezik a BS OHSAS 18001:2007 tanúsítvánnyal is a munkavállalók biztonsága érdekében, és most azon dolgoznak, hogy megszerezzék az új UNI EN ISO 45001:2018 tanúsítványt, amely további előrelépést jelent a munkavállalók egészséges és biztonságos munkahelyek biztosítása érdekében.

 1. Ancona

  Minden terület: 177,000 m2

  Munkavállalók száma: 750

  Termelés kapacitás: 150 millió csomag évente

  Szilárd anyagokat, nem steril folyadékokat és félszilárd anyagokat állítanak elő.

 2. Aprilia

  Minden terület: 70,000 m2

  Munkavállalók száma: 185

  Termelés kapacitás: 140 000 liter évente

  Gyógyszerhatóanyagokat, fejlett köztes termékeket és eredeti Angelini alapanyagokat állítanak elő.

 3. Casella

  Minden terület: 17,000 m2

  Munkavállalók száma: 40

  Termelés kapacitás: 10 millió liter évente

  Az Amuchina fertőtlenítőket és fertőtlenítőszereket állítják elő.