Transzparencia

Transparency 1030

Az Angelini Pharma egy modern vállalatcsoport, amely figyelemmel kíséri a piac változásait és a jövőbe tekint, de mindig büszke a vállalati filozófia alapját képező értékekre. 

Az Angelini Pharma teljes mértékben elkötelezett az átláthatóság biztosítása mellett, integritást tanúsítva az egészségügyi szakemberekkel (HCP-k) és az egészségügyi szervezetekkel (HCO-k) való kapcsolatában, a ToV-k (közvetett értéktranszferek) közzétételével a helyi törvényeknek, rendeleteknek, szakmai követelményeknek és iparági kódexeknek megfelelően. 

Az Angelini Pharma központja kapcsolatban áll a Farmindustria (Gyógyszergyártók Olasz Szövetsége) szervezettel, amely tagja az EFPIA-nak (Európai Gyógyszergyártók Szövetsége), és ezért a társult vállalatoknak is közzé kell tenniük a vényköteles humán gyógyszerekkel kapcsolatos, az egészségügyi szolgáltatók és az egészségügyi szervezetek részére történő közvetlen és közvetett értéktranszfereket (ToV). Az Angelni Pharma Magyarország Kft. a működésében követi az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM – Association of Innovative Pharmaceutical Manufacturers) Magatartási Kódex-ét.

A gyógyszeripari vállalatok és a HCP-k és HCO-k közötti interakciók különböző típusú tevékenységeket foglalnak magukban, amelyeket nyilvánosságra kell hozni, mint például az egészségügyi szakembereknek nyújtott támogatások, előadói díjak, utazási és szállásköltségek vagy egy rendezvényen való részvétel regisztrációs díjai. 

Az Angelini Pharma minden év júniusának végéig - vagy a helyi követelményeknek megfelelően - közzéteszi az előző évben a HCP-k, HCO-k irányában történt valamennyi értéktranszfert, valamint a K+F kiadásokat. 

Adott esetben az adatok a hozzájárulásnak megfelelően egyéni alapon kerülnek közzétételre; amennyiben ilyen hozzájárulás nem áll rendelkezésre, a kapcsolódó értéktranszfereket összesített alapon teszik közzé. 

Kérjük, az átláthatósággal kapcsolatos bármilyen kéréssel, beleértve az adatvédelmi hozzájárulás esetleges visszavonását is, forduljon a dpo.hungary@angelinipharma.com vagy az office@angelini.hu  címre. 

 

Angelini Pharma Magyarorszàg Kft.

2023

EFPIA Report

EFPIA Report (Hungarian currency)

Módszertani jegyzet

2022

EFPIA Report

EFPIA Report (Hungarian currency)

Módszertani jegyzet

2021

EFPIA Report

EFPIA Report (Hungarian currency)

Módszertani jegyzet