Albany (ThermaCare®)

Thermacare2

Az Albany üzem

Az Albanyban (Georgia - USA), Atlantától mintegy három órányira délre található gyártóüzemben már több mint 20 éve gyártják a ThermaCare® termékeket az egész világ számára.

Néhány adat az üzemről: több mint 20 000 m2 terület, évi több mint 60 millió melegítő tapasz gyártási kapacitása és több mint 150 dolgozó. Az Albany-i üzem a ThermaCare® termékek globális beszállítója.

A ThermaCare egy szabadalmaztatott technológia, amely valódi hőt termel, hogy segítse a szervezetet a sérült szövetek újjáépítésében és gyorsítsa a gyógyulást. A Thermacare® termékek Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztriában, az USA-ban, Kanadában és a világ számos más országában bejegyzett orvostechnikai eszközök, amelyeket folyamatosan tesztelnek, hogy biztosítsák a szabályozási követelményeknek és a vásárlói elvárásoknak való megfelelést.

 A ThermaCare® termékeket hát- és csípő-, nyak-, csukló- és váll-, térd- és könyök-, többfunkciós izmok és ízületek, menstruációs fájdalmak kezelésére fejlesztették ki; mindegyik hőterápiát alkalmaz az izomfájdalom enyhítésére, a fájdalmak csökkentésére és a feszült izmok ellazítására.

A ThermaCare® termékeket szakképzett technikusok gyártják, akik garantálják a legmagasabb gyártási szabványoknak való megfelelést a legmodernebb technológia alkalmazásával. A gyártósorokat a közelmúltban korszerűsítették új áramlásos csomagológépek és automatikus mintavevő rendszerek telepítésével, amelyek képesek egyre magasabb teljesítményt biztosítani a minőség és a hatékonyság tekintetében. A ThermaCare® Albany-i üzemében található K+F laboratóriumai lehetővé teszik az innovációk folyamatos fejlesztését, és a piaci igényeknek megfelelően integrálják azokat a gyártási folyamatokba.

Az üzem FDA által regisztrált és ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkezik.