Casella

Stabilimento Casella New

A Casella üzem

A Genova tartományban, Casellában található Angelini üzemben az Amuchina széles spektrumú fertőtlenítőszert gyártják. Évente tízmillió litert állítanak elő, ami körülbelül tizennégymillió egységet jelent a különböző formákban.

2019-ben jelentős beruházást hajtottak végre további évi 2 millió liter mosószer előállítására.

Az Amuchinát széles körben értékesítik Olaszországban, és főként az Egyesült Államokba, Mexikóba, Franciaországba, Svájcba, Spanyolországba és Tunéziába exportálják.

Az üzem a müncheni TÜV SÜD által kiadott számos tanúsítvánnyal rendelkezik: UNI EN ISO 9001:2015 a minőségirányítási rendszerre; UNI EN ISO 13485:2016 az orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszerére; UNI EN ISO 14001:2015 a környezetvédelemre és BS OHSAS 18001:2007 a biztonságra. Az üzem az AIFA engedélyével rendelkezik továbbá aktív gyógyszerhatóanyag (API) és ugyanazon API-n alapuló OTC-gyógyszerek gyártására. Végezetül az üzem az olasz Egészségügyi Minisztérium engedélyével rendelkezik a környezet, a felületek és az élelmiszerek fertőtlenítésére szolgáló fertőtlenítőszerek, orvosi eszközök/biocid termékek gyártására.