Célkitűzésünk, küldetésünk & értékeink

Vision 1030

Célkitűzésünk

Az Angelini-nél minden nap azért dolgozunk, hogy vezető európai gyógyszergyártóként folyamatosan fejlődve pozitív hatással legyünk a betegek életére, 1919 óta.

 

Küldetésünk

Vezető szerepre törekszünk Európában az innováció terén, azzal, hogy jobb egészségügyi eredményeket és magasabb életminőséget biztosító új gyógyszereket és megoldásokat kínálunk az embereknek, a betegeknek és szeretteiknek egyaránt.

Célkitűzéseink megvalósításához jelentősen bővítjük termékpalettánkat, szoros együttműködésben dolgozva a legkiválóbb kutatóintézetekkel, és értékes kapcsolatokat fenntartva stratégiai jelentőségű partnereinkkel.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyedülálló kezelési módokat nyújtsunk a mentális zavarok és az epilepszia területén, miközben különös gonddal őrizzük vezető pozíciónkat a vény nélkül kapható termékek piacán.

 

Értékek

ETIKA ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS: Gondoskodunk munkatársainkról, betegeinkről és fogyasztóinkról. Tevékenységünket a legmagasabb szintű etikai normák betartásával végezzük és döntéseinket hosszú távú célkitűzések mentén hozzuk.Elkötelezettek vagyunk a vállalat fenntartható gazdasági fejlődésének biztosításában, valamint abban, hogy védjük a környezetünket és a működési környezetünkben levő közösségeket.

TELJESÍTMÉNY: Mindannyian felelősséggel tartozunk saját magunk és csapatunk céljainak eléréséért. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy elvégezzük feladatainkat és hogy minden körülmények között a legjobbat hozzuk ki magunkból, gyorsan, alaposan és átláthatóan. Kiválóságra törekszünk, és folyamatosan ambiciózus célokat keresünk. Elszántan és rugalmasan nézünk szembe a nehézségekkel.

INNOVÁCIÓ: Ösztönözzük az új, hatékony és konkrét megoldások kifejlesztését és kipróbálását. Megkérdőjelezzük a status quo-t. A folyamatosan változó világban kezeljük az összetettséget és egyediséget. Felelősséget vállalunk a vállalat növekedését és fejlődését szolgáló bátor döntésekért. Tanulunk hibáinkból és törekszünk a folyamatos fejlődésre.

ELKÖTELEZŐDÉS: Pozitívak, motiváltak és nyitottak vagyunk az új ötletekre, stílusokra és perspektívákra. Elősegítjük a csoporton belüli együttműködést. Nagyra értékeljük a szakértelmet és érdem szerint jutalmazunk. Megosztjuk és megünnepeljük a vállalat sikereit és kollégáink teljesítményét.

 

Alapvető magatartásformáink

FELELŐSSÉGTELJES: Felelősséggel, bizalommal, tisztelettel és átláthatósággal járunk el.

KIVÁLÓSÁG MINDEN NAP: Minden nap kiemelkedő teljesítményt nyújtunk a célok sürgős elérésében, a kiválóságra törekszünk a minőség és a biztonság veszélyeztetése nélkül.

ELŐRE GONDOLKODÁS: Előremutatóan gondolkodunk, kísérletezünk és új megoldásokat kínálunk gyorsan és egyszerűen.

BÁTORSÁG: Bátran cselekszünk, felemeljük a szavunkat és megkérdőjelezzük a status quo-t, visszajelzést adunk és elfogadunk.

CSAPATJÁTÉKOS: Csapatjátékosok vagyunk, akik kiváló teljesítményű és sokszínű csapatokban dolgoznak együtt.

SZENVEDÉLYES: Szenvedélyesen, energikusan és pozitívan dolgozunk.