Rólunk

Whoweare 1030

Az Angelini Pharma az Angelini Industries gyógyszeripari vállalata. A csoport közel 100 évvel ezelőtt egy kis gyógyszeripari laboratóriumként indult, és az évek során az egészségügyi szektor egyik vezető nemzetközi csoportjává vált, amely jelen van a gyógyszeriparban és a tömegpiacon is.

Az Angelini Pharma vezető szerepet tölt be az egészségügyi szektorban, azon belül pedig különösen erős, valamint nagy szakértelemmel rendelkezik a mentális egészség és az epilepszia területén. A vállalat a világszerte rendkívül sikeres OTC márkáival a fogyasztók egészségének terápiás területén is az élen jár.

A vállalat 20 országban mintegy 3.000 embert foglalkoztat saját vállalataiban, és emellett vezető nemzetközi gyógyszeripari csoportokkal kötött stratégiai megállapodásainak köszönhetően termékeit mintegy 70 országban fogalmazzák.

Nemzetközi stratégiájának részeként az Angelini Pharma a nagy növekedési potenciállal rendelkező országokban történő fejlesztésekre is összpontosít.

Az Angelini Pharma 2022-ben több mint 1,2 milliárd eurós forgalmat jelentett, amelynek mintegy felét az export tette ki.

Az Angelini Pharma integrált gyógyszeripari vállalat, kiterjedt K+F tevékenységgel, amely olyan fontos molekulákat fejlesztett ki, mint a trazodon és a benzidamin.

A jelenlegi kutatások az idegrendszeri betegségekre és zavarokra, a fájdalomra és a gyulladásra összpontosítanak, különös tekintettel a gyermekeknek szánt új gyógymódok kutatására.

A kutatási tevékenység magában foglalja az állami- és a magánszféra közötti partnerségeket elismert akadémiai intézményekkel és globális jelentőségű központokkal. A tudományos hálózat és a partnerségek egyaránt fontos szerepet játszanak az innováció létrehozásában.

Az Angelini Pharma "világszínvonalú" gyártóüzemeiben a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, teljes körű minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkeznek és tisztelik a környezetet.

Olaszországban az anconai üzemben kész gyógyszeripari termékeket állítanak elő, míg az apriliai ipari üzemben gyógyszeripari alapanyagokat gyártanak. Az Amuchina márkanév alatt forgalmazott fertőtlenítőszereket Casellában gyártják. Ezek a telephelyek széles körben használják a megújuló energiaforrásokat és megfelelnek a fenntarthatósági kritériumoknak. Ezeken felül az Albanyban (Georgia, USA) található üzemben gyártják a ThermaCare® Heatwrap termékeket, a barcelonai üzemben (Spagna) pedig olyan étrend-kiegészítőket, mint a Pastillas Juanola.

 1. forgalom€1,2milliárd

  Az Angelini Pharma forgalma több mint háromszorosára nőtt 2000 és 2022 között 240,8 millió EUR-ról több mint 1 milliárd EUR-ra

 2. munkavállaló3000emberek

  3.000 munkavállaló

  Több mint 120 kutató és 1.000 ember a sales területen

 3. Jelenlét70országban

  Termékeinket mintegy 70 országban forgalmazzuk. 20 országban vagyunk jelen saját vállalattal