Fogyasztók egészsége

Chc 1030

Az elmúlt években a betegek és a fogyasztók egyre tudatosabbá és aktívabbá váltak saját egészségük és jólétük kezelésében. Az IQVIA Consumer Health's Global OTC Insights által közölt egyik jelentős megállapítás, hogy 2021-ben az öngyógyító termékek értékesítése 6,7%-kal nőtt, és ezek többsége a testápolási kategóriába tartozott.

Ez a gyors növekedés a következő években is folytatódni fog. Becslések szerint a páciensek elköteleződését célzó globális piac, amely a betegek ellátásával kapcsolatos minden kérdést figyelembe vesz, 2027-re több mint 22 millió USD-t fog elérni, 2020 és 2027 között több mint 10%-os éves összetett növekedési ütemmel (forrás: MarketWatch).

Ebben a forgatókönyvben az öngyógyítás, azaz a vény nélkül kapható (más néven OTC) gyógyszerek használata fontos lehetőséggé válik, amely elősegítheti a betegek nagyobb önállóságát és proaktivitását életmódjuk, egészségük és ellátásuk irányításában.

Az egyre proaktívabb hozzáállás nagyobb figyelmet fordít a megelőzésre, a saját egészséget fenyegető kockázatok tudatosítására, az egészségesebb életmódok önálló megismerésére, a betegség korai jeleinek felismerésére szolgáló eszközök elsajátítására, valamint az orvossal való kapcsolat ápolására.

Az Angelini Pharma úgy gondoskodik az emberek egészségéről, hogy a betegek és a fogyasztók igényeit és szükségleteit helyezi a középpontba. Ezért dolgozik minden nap azzal a céllal, hogy piacvezető gyógyszeripari vállalatként növekedjen, és befektessen a kutatásba, hogy vezető szerepet tölthessen be a fogyasztói egészségügy területén is.

Munkája során a vállalat mindig is támogatta a betegek felhatalmazását azzal, hogy felismeri, terjeszti és megosztja a felelős öngyógyítás terápiás szemléletének fontosságát, a helyes gyógyszerhasználat alapvető kritériumainak betartásával.

Ennek érdekében az Angelini Pharma közel áll az emberekhez a rendkívül diverzifikált OTC gyógyszerportfóliójával, amely számos új, a betegcsoportok széles körét, például a gyermekeket, felnőtteket, nőket és időseket célzó terméket tartalmaz.